Marysun.

Prova veganskt?
#Happichallenge dag 8
 
Är du djurvän? Vill du ha en glad mage och själ?! Bryr du dej om miljön?.. :) Då vill jag rekommendra dej att prova äta veganskt en dag i veckan!! Det är ju happyfood om något :D
 
Okiii, förra året skulle jag prova äta veganskt en vecka. Efter att ha lagt till det mer och mer de senste åren. Nu har det snart gått 1,5 år :D Walla! Jag fortsätter prova och gillar verkligen mej själv så mycket mer, känns mer sannt mot mej själv, djuren och miljön, mest naturligt i alla aspekter helt enkelt. Det gör mej framför allt mkt glad.
Jag har ätit mestadels vegetariskt de senaste 20 åren så helt onaturligt steg var det inte för mej men ändå stort på något sätt. Stort på det sättet att det känns så sköntatt följa sitt hjärta och inte vanan.. Det är ju en utmaning såklart men det har varit ett önsketänkande länge och omställning i tankebanan innan det kom till handling.
 
Nu är ju verkligen rätt tid för det med, finns ju en uppsjö av skojiga produkter att prova om man vill!
 
Så jag peppar dej att prova nån ny produkt nästa gång! Tex soyavaniljmjölk, som iof inte finns överallt men lite här och där! Och gör en overnightoat tex eller chiapudding OMG!
Min står i kylning och väntar på att få bli uppäten till kaffet i morgonbitti, wohoooo, läängtar;)
Gonatt!!